Laatst bekeken

  • Geen
 

Recepten van de mannen

 

Mijn recepten

    Geen recepten
 

Mannen van de Zee

Voel de wind in je haren, proef die zilte smaak van de zee en zet je benen losjes op het dek. De deining voert je mee de oceanen op, die onmetelijke plas water...

Welkom in de wereld van de mannen van de zee. Nederlandse vissers, stoere onverzettelijke helden voor wie geen zee te hoog gaat. Ze trotseren stormen en golven. Ze vangen de lekkerste vis, in het juiste seizoen. Op hen kun je bouwen. Op Wim, op Tijmen Klaas, op al die mannen die vanuit de vissershavens hun passie beoefenen: varen en vissen.


Bekijk de kalender en ontdek de vissen van de maand 2014

Wie zijn de Mannen van de Zee?

Of ze verstand hebben van wat ze vangen? Het is hun leven...
Deze mannen van de zee, al die vissers, maar ook de handelaren, die visspecialisten en alle anderen, zorgen dat wij gezond en lekker vis kunnen eten. Je proeft er het vakmanschap en de traditie van af. Het is ongelooflijk echt en eerlijk. Eerlijke mannen, eerlijke handel. Of het nou om schol, haring of makreel gaat, je eet de beste vis, de lekkerste vis. Omdat de mannen staan voor hun product, voor hun ongepolijste liefde voor het vak.

Het zijn wereldgasten!

Wim Harteveld - visafslag Scheveningen

Leer de echte Mannnen van de Zee kennen. Wie zijn ze en waar staan ze voor? ...... Klik op het beeld en ontdek het zelf.