Recept van de dag

Marokkaanse zeeduivel met asperges

Type gerecht
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
20 - 30 min.
Aantal personen
4 personen
Ontvang recept per mail rss
Marokkaanse zeeduivel met asperges

Groentetagliatelle met zalm en tomatendressing

Type gerecht
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
10 - 20 min
Aantal personen
2 personen
Ontvang recept per mail rss
Groentetagliatelle met zalm en tomatendressing

Geroosterde sliptong met pittige tartaarsaus

Type gerecht
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
20 - 30 min.
Aantal personen
4 personen
Ontvang recept per mail rss
Geroosterde sliptong met pittige tartaarsaus

Gamba’s met kerriemayonaise en couscous van bloemkool

Type gerecht
Voorgerecht
Bereidingstijd
30 - 45 min
Aantal personen
4 personen
Ontvang recept per mail rss
Gamba’s met kerriemayonaise en couscous van bloemkool

Gebakken zeebaarsfilet met tomaat

Type gerecht
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
20 - 30 min.
Aantal personen
2 personen
Ontvang recept per mail rss
Gebakken zeebaarsfilet met tomaat

Tarbotfilet met gele paprika en kappertjes

Type gerecht
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
20 - 30 min.
Aantal personen
4 personen
Ontvang recept per mail rss
Tarbotfilet met gele paprika en kappertjes

Komkommerschuitjes met haring

Type gerecht
Borrelhapje / Amuse
Bereidingstijd
< 20 min.
Aantal personen
4 personen
Ontvang recept per mail rss
Komkommerschuitjes met haring

Vis van de maand

Meer recepten
 
  • Eerste vaatje Hollandse Nieuwe voor € 90.000,- naar Plus Retail

    Eerste vaatje Hollandse Nieuwe voor € 90.000,- naar Plus Retail

    14 juni 2016 - Opbrengst veiling naar stichting Het Vergeten Kind Den Haag, 14 juni 2016 – Tijdens de traditionele veiling van het eerste vaatje Hollandse Nieuwe in Scheveningen heeft Plus Retail de eerste haringen van dit seizoen weten te bemachtigen. De veiling heeft een bedrag van € 90.000,- opgeleverd. De opbrengst is geschonken aan stichting Het Vergeten Kind. Vanaf morgen, 15 juni, is de Hollandse Nieuwe overal in het land te koop.

  • Haringseizoen start op 15 juni 2016

    Haringseizoen start op 15 juni 2016

    23 februari 2016 - Den Haag, 23 februari 2016 – Op 15 juni start van het nieuwe seizoen van de ‘Hollandse Nieuwe’. De haringhandel maakte vandaag de startdatum bekend en meldt dat de opbrengst van de daaraan voorafgaande traditionele veiling van het eerste vaatje Hollandse Nieuwe deze keer gaat naar stichting Het Vergeten Kind.

  • Persreactie advies Gezondheidsraad visconsumptie

    Persreactie advies Gezondheidsraad visconsumptie

    5 november 2015 - Den Haag, 5 november 2015 - De Nederlandse vissector zou het toejuichen wanneer de consument het nieuwe voedingsadvies van de Gezondheidsraad direct zou opvolgen. Dat zou betekenen dat de visconsumptie in Nederland minstens wordt verdubbeld. Dit stelt de Nederlandse vissector in reactie op de nieuwe richtlijnen voor goede voeding die de Gezondheidsraad heeft gepubliceerd. Daarin wordt gemeld dat één keer per week (vette) vis eten goed is voor de gezondheid. (In de richtlijn 2005 was dit nog twee maal per week). Op dit moment eten we in Nederland namelijk gemiddeld één keer in de drie weken vis.

nieuwsoverzicht