Recept van de dag

Scholfilet met limoen

Type gerecht
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
20 - 30 min.
Aantal personen
4 personen
Ontvang recept per mail rss
Scholfilet met limoen

Gegrilde tarbot met Noilly Pratsaus

Type gerecht
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
20 - 30 min.
Aantal personen
4 personen
Ontvang recept per mail rss
Gegrilde tarbot met Noilly Pratsaus

Gerookte palingsalade met pasta en asperges

Type gerecht
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
35 min. of meer
Aantal personen
4 personen
Ontvang recept per mail rss
Gerookte palingsalade met pasta en asperges

Gegratineerde scholrolletjes met paprika

Type gerecht
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
20 - 30 min.
Aantal personen
4 personen
Ontvang recept per mail rss
Gegratineerde scholrolletjes met paprika

Gegrilde zeebaars met chilisaus en sesamzaad

Type gerecht
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
20 - 30 min.
Aantal personen
4 personen
Ontvang recept per mail rss
Gegrilde zeebaars met chilisaus en sesamzaad

Boerensandwich met haring en radijs

Type gerecht
Lunchgerecht
Bereidingstijd
20 - 30 min.
Aantal personen
4 personen
Ontvang recept per mail rss
Boerensandwich met haring en radijs

Marokkaanse couscoussalade met sardines

Type gerecht
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
35 min. of meer
Aantal personen
4 personen
Ontvang recept per mail rss
Marokkaanse couscoussalade met sardines

Vis van de maand

Meer recepten
 
  • Haringseizoen start op 15 juni 2016

    Haringseizoen start op 15 juni 2016

    23 februari 2016 - Den Haag, 23 februari 2016 – Op 15 juni start van het nieuwe seizoen van de ‘Hollandse Nieuwe’. De haringhandel maakte vandaag de startdatum bekend en meldt dat de opbrengst van de daaraan voorafgaande traditionele veiling van het eerste vaatje Hollandse Nieuwe deze keer gaat naar stichting Het Vergeten Kind.

  • Persreactie advies Gezondheidsraad visconsumptie

    Persreactie advies Gezondheidsraad visconsumptie

    5 november 2015 - Den Haag, 5 november 2015 - De Nederlandse vissector zou het toejuichen wanneer de consument het nieuwe voedingsadvies van de Gezondheidsraad direct zou opvolgen. Dat zou betekenen dat de visconsumptie in Nederland minstens wordt verdubbeld. Dit stelt de Nederlandse vissector in reactie op de nieuwe richtlijnen voor goede voeding die de Gezondheidsraad heeft gepubliceerd. Daarin wordt gemeld dat één keer per week (vette) vis eten goed is voor de gezondheid. (In de richtlijn 2005 was dit nog twee maal per week). Op dit moment eten we in Nederland namelijk gemiddeld één keer in de drie weken vis.

  • Dubbel genieten met schol!

    Dubbel genieten met schol!

    8 oktober 2015 - Bij aankoop van schol of scholfilet bij jouw visspecialist, krijg je het tweede kaartje gratis voor een rondvaart in Amsterdam!

nieuwsoverzicht