Recept van de dag

Gegratineerde penne met zalm

Type gerecht
Ovengerecht
Bereidingstijd
20 - 30 min.
Aantal personen
4 personen
Ontvang recept per mail rss
Gegratineerde penne met zalm

Penne met Hollandse garnalen in kerriesaus

Type gerecht
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
20 - 30 min.
Aantal personen
2 personen
Ontvang recept per mail rss
Penne met Hollandse garnalen in kerriesaus

Spinaziestampot met zalm

Type gerecht
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
20 - 30 min.
Aantal personen
4 personen
Ontvang recept per mail rss
Spinaziestampot met zalm

Paëlla met kabeljauw, gamba's en mosselen

Type gerecht
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
20 - 30 min.
Aantal personen
4 personen
Ontvang recept per mail rss
Paëlla met kabeljauw, gamba's en mosselen

Nacho's met garnalensalade

Type gerecht
Borrelhapje / Amuse
Bereidingstijd
< 20 min.
Aantal personen
4 personen
Ontvang recept per mail rss
Nacho's met garnalensalade

Mediterraan rogvleugelpakketje

Type gerecht
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
< 20 min.
Aantal personen
4 personen
Ontvang recept per mail rss
Mediterraan rogvleugelpakketje

Aspergesoep met Hollandse garnalen

Type gerecht
Voorgerecht
Bereidingstijd
20 - 30 min.
Aantal personen
4 personen
Ontvang recept per mail rss
Aspergesoep met Hollandse garnalen

Vis van de maand

Meer recepten
 
  • Haringseizoen start op 15 juni 2016

    Haringseizoen start op 15 juni 2016

    23 februari 2016 - Den Haag, 23 februari 2016 – Op 15 juni start van het nieuwe seizoen van de ‘Hollandse Nieuwe’. De haringhandel maakte vandaag de startdatum bekend en meldt dat de opbrengst van de daaraan voorafgaande traditionele veiling van het eerste vaatje Hollandse Nieuwe deze keer gaat naar stichting Het Vergeten Kind.

  • Persreactie advies Gezondheidsraad visconsumptie

    Persreactie advies Gezondheidsraad visconsumptie

    5 november 2015 - Den Haag, 5 november 2015 - De Nederlandse vissector zou het toejuichen wanneer de consument het nieuwe voedingsadvies van de Gezondheidsraad direct zou opvolgen. Dat zou betekenen dat de visconsumptie in Nederland minstens wordt verdubbeld. Dit stelt de Nederlandse vissector in reactie op de nieuwe richtlijnen voor goede voeding die de Gezondheidsraad heeft gepubliceerd. Daarin wordt gemeld dat één keer per week (vette) vis eten goed is voor de gezondheid. (In de richtlijn 2005 was dit nog twee maal per week). Op dit moment eten we in Nederland namelijk gemiddeld één keer in de drie weken vis.

  • Dubbel genieten met schol!

    Dubbel genieten met schol!

    8 oktober 2015 - Bij aankoop van schol of scholfilet bij jouw visspecialist, krijg je het tweede kaartje gratis voor een rondvaart in Amsterdam!

nieuwsoverzicht