Recept van de dag

Gegratineerde wijting

Type gerecht
Voorgerecht warm
Bereidingstijd
10 - 20 min
Aantal personen
4 personen
Ontvang recept per mail rss
Gegratineerde wijting

Schelvis in krokante parmezaankorst

Type gerecht
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
20 - 30 min.
Aantal personen
4 personen
Ontvang recept per mail rss
Schelvis in krokante parmezaankorst

Dorade op bedje van ratatouille

Type gerecht
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
20 - 30 min.
Aantal personen
4 personen
Ontvang recept per mail rss
Dorade op bedje van ratatouille

Koolvisfilet in Spaanse tomatensaus

Type gerecht
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
10 - 20 min
Aantal personen
4 personen
Ontvang recept per mail rss
Koolvisfilet in Spaanse tomatensaus

Schelvis in parmaham met fijn kruidenslaatje

Type gerecht
Voorgerecht
Bereidingstijd
20 - 30 min.
Aantal personen
4 personen
Ontvang recept per mail rss
Schelvis in parmaham met fijn kruidenslaatje

Gegrilde rode poon met sinaasappel

Type gerecht
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
20 - 30 min.
Aantal personen
2 personen
Ontvang recept per mail rss
Gegrilde rode poon met sinaasappel

Koolvispakketjes met tortillachips

Type gerecht
Ovengerecht
Bereidingstijd
20 - 30 min.
Aantal personen
4 personen
Ontvang recept per mail rss
Koolvispakketjes met tortillachips

Vis van de maand

Meer recepten
 

Top 5 gerechten

meer recepten
  • Persreactie advies Gezondheidsraad visconsumptie

    Persreactie advies Gezondheidsraad visconsumptie

    5 november 2015 - Den Haag, 5 november 2015 - De Nederlandse vissector zou het toejuichen wanneer de consument het nieuwe voedingsadvies van de Gezondheidsraad direct zou opvolgen. Dat zou betekenen dat de visconsumptie in Nederland minstens wordt verdubbeld. Dit stelt de Nederlandse vissector in reactie op de nieuwe richtlijnen voor goede voeding die de Gezondheidsraad heeft gepubliceerd. Daarin wordt gemeld dat één keer per week (vette) vis eten goed is voor de gezondheid. (In de richtlijn 2005 was dit nog twee maal per week). Op dit moment eten we in Nederland namelijk gemiddeld één keer in de drie weken vis.

  • Dubbel genieten met schol!

    Dubbel genieten met schol!

    8 oktober 2015 - Bij aankoop van schol of scholfilet bij jouw visspecialist, krijg je het tweede kaartje gratis voor een rondvaart in Amsterdam!

  • Schol is smullen met Marijke Helwegen

    Schol is smullen met Marijke Helwegen

    17 september 2015 - Wie beter dan Marijke Helwegen kan onze eigen Noordzee schol een 'lift' geven en onder de aandacht brengen?

nieuwsoverzicht

Poll

Favoriete bereidingswijze

Hoe bereid jij je vis het liefst?